Linkcsere |
Kezdőlap|Fesztiválkereső|Fesztiválregisztráció|Élménybeszámolók|Galéria|Híreink|Linkek|Nyereményjáték|Cégkatalógus
  
A jövő hétre ajánljuk

2019. november 30.
XVI. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál
Budapest

2019. november 30.
XIX. Tatai Vadlúd Sokadalom
Tata

Kitekintő
Környező országok rendezvényei


 

 

Felhívások

Árusok jelentkezését várják Örkényre, a Forraltbor Fesztiválra
Árusok jelentkezését várják a Corvin sétányra
Rendezvényszervezők figyelem!
Árusok, büfések FIGYELEM!

RSS

Korok Fesztiválja - ELMARAD
 
Balatonfüred, 2013. május 18 - 20.

 

E L M A R A D!!!
Nagyon sok levelet és telefont kapunk, hogy  idén is szeretnének részt venni a májusi Korok Fesztiválja rendezvényen. Nagyon jól esik kis csapatunknak ez a nagyfokú érdeklődés, de szomorúan kell tájékoztatni Kedves Vendégeinket, Partnereinket, hogy 2013-ban anyagi okok miatt sajnos nem áll módunkban a Korok Fesztiválja rendezvényt megszervezni.

Történelmünk ékes példája annak, hogy a korok minden nehézségét a kultúra, a múlt őrzésével és tartásával élték túl őseink. Hagyományunk, egyben nemzeti kincsünk, és ennek megőrzése a mi felelősségünk.

A reformkori hagyományokat őrzők valamennyi városi rendezvény alkalmával korhű ruhát öltenek, s a reformkort idéző megújult falak közzé a reformkori élet hangulatát hozzák. A város jó hírét és történelmi szellemiségét országszerte és határainkon túl is elvittük bemutatkozásaink által.
Az utazó városunkba érve azonnal megérzi a múlt, és jelen harmonikus ötvözetét. A Balatonnak olyan hangulata van, ami másutt nincs. A víz selymessége, a vitorlások és a hajók látványa…
Célunk, hogy az idelátogató külföldi és hazai vendégek számára még vonzóbbá, csalogatóbbá tudjuk tenni városunkat azzal, hogy korhű ruhákban jelenünk meg városi és egyéb rendezvényeken, melyek Balatonfüred régi fényét segítik visszahozni, és az embereket visszarepíteni egy nosztalgikus, szép korszakba, ahonnét a Tagore sétány vén fái is üzennek, s amely kor dicsőségét hirdetik az ódon falak.

Program:
Részletes program a későbbiekben.

 
Pontos helyszín:
Reformkori városrész
 
Belépő:
Nincs információ.
 
Információ:
Reformkori Hagyományőrzők Társasága
20/584-6725
hagyomanyorzok@reformkor.hu
 
Honlap: www.reformkor.hu

Vissza
Új keresés
FIGYELEM!
Indulás előtt érdemes telefonon érdeklődni az információs elérhetőségeken a pontos időpont felől, mivel az esetleges változásokért nem tudunk felelősséget vállalni.

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtett jelszó?
Nincs felhasználóneve? Regisztráljon
 
Hírlevél
Feliratkozás a Fesztiválkalauz hírlevelére.
:

: