Linkcsere |
Kezdőlap|Fesztiválkereső|Fesztiválregisztráció|Élménybeszámolók|Galéria|Híreink|Linkek|Nyereményjáték|Cégkatalógus
  
A jövő hétre ajánljuk

2020. június 07 - július 07.
Soproni Ünnepi Hetek
Sopron

Kitekintő
Környező országok rendezvényei


 

 

Felhívások

Rendezvényszervezők figyelem!
Árusok, büfések FIGYELEM!

RSS

Becherovka Miskolci Farsang
 
Miskolc, 2020. február 22 - 24.

 

A Becherovka Miskolci Farsang az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes . Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár várja a vendégeket.

A farsang programkínálatában több tucatnyi koncert, számos gyermek- és családi program, kiállítások, farsangi felvonulás található a karneváli hangulatot megidézve. A fesztivál ideje alatt minden korosztály megtalálja az igényes és színvonalas szórakozási lehetőséget.

Farsangi étkek és meleg italok versenye

A Miskolci Farsang keretein belül megszervezett Farsangi Étkek illetve Farsangi meleg italok (forralt bor és meleg ital kategóriában) versenyének kihirdettük eredményeit. Az árusok három kategóriában mérethették meg magukat, melyet a zsűri tagjai szakmai szempontok alapján pontoztak. 

Zsűritagok Farsangi ételek versenyén: Járcsics Emil (zsűrielnök) Venesz díjas mesterszakács, Mandzák Béla Executive és Kreativ chef, Antal Gábor szakácsmester, Magyar Gasztronómi Szövetség Borsod Abaúj Zemplén megyei elnöke, a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviseletében dr. Sömjéni Éva, tanácsadó és Bíró Tibor Cine-mis Nonpforit Kft ügyvezetője.

Zsűritagok Farsangi meleg italok versenyén: Dr. Gyurcsik András (elnök) Miskolci Borbarátok Társaságától, Kovácsné Drabant Katalin, Miskolci Borbarátok Társaságától és a Görömbölyi Borbarátok Egyesület részéről, Czupper András, az István Nándor Borlovagrendtől, és Dr. Hornyik Andrea az István Nándor Borlovagrendtől.

Az első három helyezett mind a három meghirdetett kategóriában oklevelet, illetve nyereményt vehet át a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és Miskolc város felajánlásával. Többek között egy molinót, mely az installációs helyük oldalán jelzi, hogy megnyerték az adott versenyt, ezzel hirdetve termékük kiváló minőségét.

A díjakat Szegediné Tóth Anett kabinetvezető asszony, a Nemzeti Agrárgazdasági kamara részéről, illetve Dr. Sömjéni Éva Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviseletében adták át.

Farsangi Étkek versenye:

  1. Végállomás Bistorant – Vékonyan szeletelt sült malacoldalas kovászos naan kenyérben, lilakáposzta ” salátával” sült sütőtökkel, tökmagpesztóval
  2. Drót Bisztró – pirított tepertős pogácsából, malac sültből, és hozzá egy füstölt libamelles ragu erdei gombával, és káposztapüré
  3. A Leves Gasztroműhely – Csirkebecsinált leves

Farsangi meleg italok versenye forralt bor kategória:

  1. Epermester pincészet –Forralt Eperbor
  2. Balaton Ice Kft.  – Aszalt szilvás, vörös forralt bor
  3. Monostor Borház – Borkas – Klasszikus Forralt Rozé bor

Farsangi meleg italok versenye meleg ital kategória:

  1. Fesztiválgyár – Vörös puncs
  2. Food maffia – Almás, fahéjas, galagonya tea
  3.    Laguna Büfé – Fahéjas alma puncs


 
Pontos helyszín:
Erzsébet tér, Városház tér
 
Belépő:
A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes.
 
Információ:
Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.
46/411-747, 46/412-508
info@miskolcifarsang.hu
 
Honlap: www.miskolcifarsang.hu

Vissza
Új keresés
FIGYELEM!
Indulás előtt érdemes telefonon érdeklődni az információs elérhetőségeken a pontos időpont felől, mivel az esetleges változásokért nem tudunk felelősséget vállalni.

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtett jelszó?
Nincs felhasználóneve? Regisztráljon
 
Hírlevél
Feliratkozás a Fesztiválkalauz hírlevelére.
:

: