Linkcsere |
Kezdőlap|Fesztiválkereső|Fesztiválregisztráció|Élménybeszámolók|Galéria|Híreink|Linkek|Nyereményjáték|Cégkatalógus
  
A jövő hétre ajánljuk

2020. június 07 - július 07.
Soproni Ünnepi Hetek
Sopron

Kitekintő
Környező országok rendezvényei


 

 

Felhívások

Rendezvényszervezők figyelem!
Árusok, büfések FIGYELEM!

RSS

XI. Debreceni Mangalica Fesztivál
 
Debrecen, 2020. február 21 - 23.

 

A továbbra is ingyenesen látogatható rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása. A kilátogató érdeklődő közvetlenül találkozhat az ország minden pontjáról érkező tenyésztővel és őstermelővel, sok esetben attól veszi meg a terméket, aki maga állította elő, így a kereskedelmi láncok kiiktatásával mindenki jobban jár. A vásárló nem kap hamisítványt, csak a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete által ellenőrzött állományból kikerült végtermék lehet jelen a rendezvényen, mely szakmai felügyeletét az egyesület garantálja.

2011-től felvállaltuk a hazai kistermelők (sajtkészítők, házi lekvár-szörp, méz, olaj, fűszer, stb.) támogatását, így szokássá vált minden rendezvényen, hogy kiemelt helyen termelői piacteret biztosítunk számukra, mely óriási sikert aratott a vásárlók, és az így lehetőséget kapott hazai kisgazdálkodók, családi vállalkozások között is.

2020-ban tizenegyedik alkalommal rendezünk Debrecenben a fesztivált, a város szívében, a Debreceni Nagytemplom előtti Kossuth téren.

A kilátogató vendégek főként a megjelenő, kiváló minőségi termékek miatt jönnek a fesztiválra, de a megfelelő szórakozásért egész napos színpadi műsorral készülünk. Napközben a fesztivál hangulatához illeszkedő népzenei programok, vásári komédia, gasztro bemutatók.

A fesztiválok egyik legnépszerűbb pontja általában az élőállat kiállítás, ideiglenesen felépített karámokba költözik a három fajtából (szőke-vörös- fecskehasú) 3-3 példány és egy anyakoca malacokkal. A tenyésztők, kistermelők mellett minden alkalommal lehetőséget kapnak magyar kézműves termékek készítői, iparművészei a bemutatkozásra, a rendezvényen belüli kézműves utcában.

A helyben sült egész malac mellett a kilátogató vendégek egyéb frissen készült mangalica ételek közül válogathatnak. A klasszikus (hurka, kolbász, tarja, hagymásvér&stb) ételek mellett a legmodernebb technológiával rendelkező food truckokban mangalica street food azaz könnyen, gyorsan, akár kézből is fogyasztható mangalica menü is készül.

2020-ban is lesz élőállat kiállítás, ideiglenesen felépített karámokba költözik a három fajtából (szőke-vörös- fecskehasú) 1-1 család és egy koca malacokkal.

A tenyésztők, kistermelők mellett minden alkalommal lehetőséget kapnak magyar kézműves termékek készítői, iparművészei a bemutatkozásra, a rendezvényen belüli kézműves utcában.

Weblapunkon mindenki megtalálhatja a jelentkezési lapot. A megjelenés továbbra is csak az általunk adott vagy jóváhagyott installációval lehetséges. Megkérünk mindenkit, hogy a leveleinket figyelmesen olvassa el a későbbi félreértések elkerülése érdekében.

ÁRUSOK FIGYELEM!!!
A fesztiválra értékesítési helyeket kizárólag a VARIOEVENT Kft.-től lehet bérelni.

Akik jelentkezését várjuk:

- Mangalicatenyésztők, termékkészítők
- Borászok, pálinkafőzdék
- Kézműves gasztro termékek készítői (sajt, méz , lekvár, szörp, olaj, fűszer, mustár, stb&)
- Kézművesek, kereskedők
- A rendezvény arculatához illeszkedő árusok

A vendéglátói, és az aszalvány/édesség árusítói helyek értékesítése meghívásos alapon történik. Kérjük, vattacukor, popcorn, perec, léggömb termékekkel ne jelentkezzenek.

Jelentkezni az alábbi linken lehetséges: www.mangalicafesztival.hu/?page=jelentkezes

A kiállítókat a jelentkezés sorrendjében regisztráljuk. A jelentkezési lap visszaküldése nem jelent automatikus regisztrációt a rendezvényre. A szervezők minden esetben fenntartják a jogot a jelentkezés visszautasítására. A jelentkezés befogadásáról minden esetben tájékoztatást küldünk.

Szerződést kötni, kiállítói helyet választani személyesen, elektronikus vagy postai úton is lehet, a szabad helyek függvényében.
Jelentkezni 2020. február 14-ig, szerződni 2020. február 17-ig lehet.

Személyesen:
Időpont egyeztetés után (Veégh Viktor 70/4286597), 2040. Budaörs, Budapesti u. 123.

Elektronikus/ postai úton:
Megküldött szerződés és átutalt bérleti díj után lehet kiállítói helyet választani. Kérjük, aki postai úton szeretne szerződni, a jelentkezési lap elküldésekor jelezze.

Kérjük, a későbbi kellemetlenségek elkerüléséért, vegyék figyelembe, hogy kiállítói helyet csak érvényes szerződés esetében tudunk biztosítani. A megküldött térkép tájékoztató a kereskedői helyek elosztásáról, kiállítói területet csak érvényes szerződés esetén tudunk foglalni - tehát telefonon, előre nem.

Kérdéseikkel, kéréseikkel az alábbi elérhetőségeken vegyék fel velünk a kapcsolatot:
www.mangalicafesztival.hu
v.viktor@varioevent.hu
Veégh Viktor, 70/4286597

Üdvözlettel:
A szervezők, Veégh Attila és Veégh Viktor

Program:
Részletek hamarosan...

Napi információkkal a facebook oldalunkon www.facebook.com/mangalicafestival várjuk az érdeklődőket.

A korábbi képeket ebben a galériában megnézhetik: http://www.mangalicafesztival.hu/?page=galeria

Mindenkit szeretettel várunk!

 
Pontos helyszín:
Kossuth tér (Nagytemplom előtt)
 
Belépő:
A rendezvény látogatása ingyenes!
 
Információ:
Varioevent Kft.
70/428-6597
info@mangalicafesztival.hu
 
Honlap: www.mangalicafesztival.hu
 
Plakát: 


Vissza
Új keresés
FIGYELEM!
Indulás előtt érdemes telefonon érdeklődni az információs elérhetőségeken a pontos időpont felől, mivel az esetleges változásokért nem tudunk felelősséget vállalni.

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtett jelszó?
Nincs felhasználóneve? Regisztráljon
 
Hírlevél
Feliratkozás a Fesztiválkalauz hírlevelére.
:

: