Linkcsere |
Kezdőlap|Fesztiválkereső|Fesztiválregisztráció|Élménybeszámolók|Galéria|Híreink|Linkek|Nyereményjáték|Cégkatalógus
  
A jövő hétre ajánljuk

2019. november 30.
XVI. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál
Budapest

2019. november 30.
XIX. Tatai Vadlúd Sokadalom
Tata

Kitekintő
Környező országok rendezvényei


 

 

Felhívások

Árusok jelentkezését várják Örkényre, a Forraltbor Fesztiválra
Árusok jelentkezését várják a Corvin sétányra
Rendezvényszervezők figyelem!
Árusok, büfések FIGYELEM!

RSS

BBB 43. Boglári Szüreti Fesztivál
 
Balatonboglár, 2019. augusztus 16 - 20.

 

Idéntől 3B, avagy Bor, Buli, Balaton!
Első ízben Országos Borfesztivál Balatonbogláron!

Nem merényletre, hanem életmentésre kellett berendezkednie - a város önkormányzata által felkért - a 43. Boglári Szüreti Fesztivál új szervező csapatának, hiszen alig írták alá a szerződést, pár nappal később az időtlen idők óta megszokott, és örökösnek hitt támogató elbúcsúzott a rendezvénytől időhiányra hivatkozva!

Mit csináljon az ország egyik legnagyobb kulturális fesztiválja támogatók nélkül?
Dolgozzon, és gondolkozzon!
- Ezt is tettük. Alig hat hét alatt összeraktuk azt, amire normál üzemmódban egy évünk lesz majd jövőre - tette hozzá a rendezvény egyik szervezője.
Nagy kihívást jelentett igényes műsort lekötni, amikor már mindenkinek több fellépése volt az augusztus huszadikai hosszú hétvégére.
Ennyi idő alatt vendéglátósokat és igényes árusokat találni sem mulatságos, vagy a világ legegyszerűbb feladata, miután mindenki szerződött valamerre, mivel már híre ment, hogy bizonytalan és kétséges a fesztivál megrendezése. Régi barátokkal, kollégákkal szövetkezve indult a szervezés.
És még nem ért véget a hajtűkanyarokkal tarkított versenyfutás az idővel és a forráshiánnyal!

Borfesztivál bor nélkül?
- Rendkívüli helyzetek kellenek néha ahhoz, hogy meglépjünk egy olyan változtatást, amit langyos vízben tapicskolva talán nem mertünk volna bekockáztatni. De most már látjuk, hogy minden rosszban van valami jó is! Szívós, és rengeteg munkával, több ezer levéllel agitáltuk a borászatokat, pincészeteket, a szakmát és az ország borrendjeit. Kihirdettük, hogy az idei évtől Országos Borfesztivál lesz Balatonbogláron! És sikerült! - örvendezett a rendező cég egyik tulajdonosa.
Idén augusztus 16-20. között egy színvonalas, kellemes és új szellemiséggel átitatott BBB várja 3 színpaddal a kikapcsolódni vágyó látogatókat a Balatonboglár Platán sétányain és strandján.
A BalatonBoglári neves Borászok és a Dél-Balatoni Borút Borai mellett kis hazánk számos borvidékéről érkeznek kiváló borászatok, a különböző tájegységek, zamatos borkülönlegességeivel. Senki nem marad szárazon!
És még mindig tartogatnak két óriási meglepetést a szervezők!
Nem árulták el nekünk sem eddig a BBB egyik sztárfellépőjét, és csak augusztusban hozzák nyilvánosságra, hogy melyik ikonikus bor érkezik külföldről borszenzációként!

Még soha nem látott szenzáció a BBB-n!
Idén szükségszerű átalakuláson ment át a 43. Boglári Szüreti Fesztivál.
Elvált  az útja a korábbi támogatójától, s az új szervezők ezzel más mederbe terelték a BBB-t.

Az  ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri , kulturális rendezvényét idén 43. alkalommal rendezik meg Balatonbogláron, a Platán-strandon.  Az idei esztendőben már 3 színpadra bővült programmal és rengeteg fellépővel rukkolnak ki a házigazdák az ötnapos rendezvényen augusztus 16-20. között.

A 43. Boglári Szüreti Fesztivál végre valóban megújul: igényes kézműves és kirakodóvásárral és eddig még nem látott szenzációval készülnek a szervezők. Augusztus 19-én este a Balatonboglárra látogatók Magyarországon először  egy olyan szenzációt láthatnak a BBB műsorában, amire az országban még nem volt példa.
A szervezők a titkot csak augusztusban fedik fel!

Egy másik fontos változás is felkavarta a hazai boros szakma berkeit! A  BBB első ízben hívott meg különböző tájegységeket, borvidékeket az ország számos pontjáról. A borkedvelők első alkalommal  kóstolhatják meg a fesztiválon az ország neves borvidékeiről érkező jeles borászatok, pincészetek díjnyertes különlegességeit is a kiváló Dél-Balatoni borok mellett. Pécs, Zala, Tolna, Villány, Eger, Szekszárd, Tokaj, Sopron, Kőszeg, Észak-Balaton, Somló, Etyek, Kunság, és a Neszmélyi-borvidék is bemutatkozik jeles boraival.
Senki nem marad szárazon!

Tehát idén: Bor, Buli, Balaton!
Mindig ez a sok B&...

Első ízben láthatsz Tesla Show-t Magyarországon!
Még soha nem látott szenzáció lesz idén a 43 Boglári Szüreti Fesztiválon-n!
Egyszer régen a Boglári Fesztiválon a szervező azt  kérte  a tűzijáték felelőstől, hogy hozza össze a tűzet a vízzel. A furcsa kérésből megszületett a tűzijáték és lézer show kombója, ami a maga idejében rendesen kiverte a biztosítékot, de mára már számos rendezvényen megszokott a párosításuk..
Idén a Boglári Szüreti Fesztivál ismét új korszakot nyit a Tesla Show-val, ahol tűz mellé az áram villámokkal társul, mindehhez a legnagyobb vizünk, a Balaton szolgáltatja a díszletet és a hátteret!
Az országban első ízben látható Tesla Show-t egy eddig titkolt, külön erre a célra épített negyedik színpadon tekinthetik meg a nézők augusztus 19-én este.
Az ország egyik legnagyobb ingyenes , szabadtéri, kulturális, gasztronómiai borrendezvényén. Müller Attila, Szabó Kitti, Szulák Andrea és Molnár Vilmos műsorvezetők lesznek a színpadok házigazdái  a család minden korosztályának szóló műsorszámok mellett és között.
Az idei esztendőben már 3 színpadra bővült programmal és rengeteg fellépővel rukkolnak ki a házigazdák az ötnapos rendezvényen augusztus 16-20. között.
A Platán téren a Zenepavilonban hallhatunk szinte minden stílusból ízelítőt, crossover tenort, country-rock-ot, acapellát, és sok már stílusból kapunk merítést.
Aki eddig még nem hitte, az most majd meglátja, hogy a 43. Boglári Szüreti Fesztivál végre valóban megújul: igényes kézműves vásárral, felejthetetlen gasztronómiai pavilonokkal, vidámparkkal, kiváló borudvarokkal, külön gyermekeknek szóló  zenekarokkal is színesedik a program, hogy továbbra is egy  családias, minden generációnak szóló rendezvényt láthasson a nagyérdemű!
Már nem egyből választhat! A borkedvelők pedig első alkalommal kóstolhatják meg a fesztiválon az ország neves borvidékeiről érkező jeles borászatok, pincészetek díjnyertes különlegességeit is a kiváló Dél-Balatoni borok mellett. Pécs, Zala, Tolna, Villány, Eger, Mátra, Szekszárd, Tokaj, Sopron, Kőszeg, Csopak, Tihany, Balaton-felvidék, Somló, Etyek, Pannonhalma, Kunság, Csongrád, Hajós Bajai és a Neszmélyi-borvidék is bemutatkozik jeles boraival. Idén igazi jeles borok kellemes kavalkádja közül lehet vég nélkül válogatni! Senki nem marad szárazon!

Program:
Részletes program a plakáton olvasható.

 
Pontos helyszín:
Platán strand, sétány és tér
 
Belépő:
A rendezvény látogatása ingyenes!
 
Információ:
Trejtnar Anita
30/902-2583
anita.trejtnar626@gmail.com
 
Honlap: www.facebook.com/boglarfeszt
 
Plakát: 


Vissza
Új keresés
FIGYELEM!
Indulás előtt érdemes telefonon érdeklődni az információs elérhetőségeken a pontos időpont felől, mivel az esetleges változásokért nem tudunk felelősséget vállalni.

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtett jelszó?
Nincs felhasználóneve? Regisztráljon
 
Hírlevél
Feliratkozás a Fesztiválkalauz hírlevelére.
:

: