Linkcsere |
Kezdőlap|Fesztiválkereső|Fesztiválregisztráció|Élménybeszámolók|Galéria|Híreink|Linkek|Nyereményjáték|Cégkatalógus
  
A jövő hétre ajánljuk

2019. október 25 - 26.
Hacktivity Biztonsági Fesztivál
Budapest

2019. október 27.
Zöldgömb Fesztivál
Budapest

2019. október 23.
Whole Hog Barbecue és az 1. BBC Workshop
Budapest

Kitekintő
Környező országok rendezvényei


 

Felhívások

Árusok jelentkezését várják Örkényre, a Forraltbor Fesztiválra
Árusok jelentkezését várják a Corvin sétányra
Rendezvényszervezők figyelem!
Árusok, büfések FIGYELEM!

RSS

10. AlteRába Fesztivál
 
Körmend, 2019. július 09 - 13.

 

Az ország legnagyobb kerti partija idén 10 éves. Július 9. és 13. között öt napon keresztül várják a látogatókat a Rába partján. A születésnap alkalmából pedig rengeteg meglepetésre számíthat a közönség.
Ezt ne hagyja ki!

Hegedüs László szervező elmondta, büszkék arra, hogy már harmadszor kapták meg a zenekaroktól a MAHASZ szavazásán a Fair Play díjat. Ez az elismerés azt jelenti, hogy az együttesek is szívesen járnak Körmendre fellépni. Az is nagy szó, hogy bekerültek az ország tizenkét legjobb fesztiválja közé.

Bár az Alterába területe a legkisebb ezek közül, mégis hatalmas népszerűségnek örvend a program. Ebben közrejátszik a szép környezet és a változatos zenei kínálat is. Idén sem maradnak el a sztárfellépők, a két színpadon olyan zenekarok szórakoztatják majd a közönséget mint a Road, a Punnany Massif, a Vad Fruttik, a 30Y, az Ossian, a Bagossy Brothers Company vagy a Péterfy Bori & Love Band. A programok között pedig nincs átfedés, így aki jegyet vásárol, garantáltan minden koncertet élvezhet majd.

A rendezvény már évek óta támogatja a fogyatékkal élőket. Idén, köszönetképpen, Erdélyi Rolika is a színpadra állhat – mondta a szervező. Az Anna & the Barbies koncert előtt esti mesét mond a közönségnek.

A tizedik évforduló pedig igazán különleges lesz, méltó módon ünneplik majd a jubileumot – hívta fel a figyelmet. A zenekarok meglepetéssel, a szervezők pedig ajándékokkal készülnek a kerek születésnapra.

Rengeteg szülinapi meglepetéssel és soha nem látott mennyiségű ajándékkal készülnek a szervezők a 10. AlteRába Fesztiválra, amelyet július 9. és 13. között rendeznek meg a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. Az ünnepi programsorozaton idén visszatér a nagy sikerű Dívák Napja, a hétvége pedig a rockzene kedvelőié lesz.

A jövő kedden induló jubileumi AlteRábán az ünnep alkalmából több, mint ezer ajándékot osztanak szét a koncertek látogatói között, az öt nap alatt különösen nagy értékű nyeremények is gazdára találnak. A tizedik fesztiválra a fellépők szintén sok-sok meglepetéssel készülnek, többek között Beck Zoli, Likó Marci és Müller Péter hoznak különleges köszöntő műsort Körmendre. A zenekarok közül sokan másnapig a városban maradnak, így a látogatók a koncertek utáni bulikon is találkozhatnak kedvenceikkel.

A nyitónapon, július 9-én a Punnany Massif, a Bagossy Brothers Company és a Zaporozsec lép színpadra. Másnap a hagyományos „alterábás” hangulatot a 30Y, az Intim Torna Illegál, a Kaukázus és a Kiscsillag biztosítja. Csütörtökön visszatér a régi, óriási sikerű Dívák Napja, amelyen a Magashegyi Underground, az Anna and the Barbies, a Péterfy Bori és a Love Band, valamint a Firkin lép fel. A péntek az elmaradhatatlan bandáké, így a Vad Fruttik, a Müller Péter Sziámi And Friends és a Pál Utcai Fiúk játszik, de koncertezik a Belga is. Az AlteRába zárónapja, a szombat a keményebb zenét kedvelőké lesz, a rockos esten Ossian, Road, Fatal Error, Depresszió és AC/DP a kínálat.

A szülinapos AlteRábán délutánonként fiatal, feltörekvő zenekarok kapnak bemutatkozási lehetőséget. Ezeket a koncerteket ezúttal is térítésmentesen lehet látogatni.

Az ország legnagyobb kerti partijának öt napja alatt – a hagyományoknak megfelelően - több jótékonysági megmozduláson vehetnek részt a fesztiválozók. Az AlteRába ismét vendégül látja a Rum Kastélyban élő szociálisan hátrányos helyzetű fiatalokat, akik a Bagossy Brothers Company tagjaival is szeretnének találkozni. Az évek során kialakult jó kapcsolatnak köszönhetően a helyi Szociális Szolgáltató és Információs Központ ellátottjainak csoportja szintén több alkalommal tiszteletét teszi a Rába-parton. Erdélyi Rolika gyógyulását ugyancsak hosszú évek óta támogatja az AlteRába. A kisfiú ezúttal nem csak vendég, hanem fellépő is lesz, hiszen július 12-én, 20.50-kor Esti Mesét mond a nagyszínpadon. Rolika ezzel az eddigi támogatásokat szeretné megköszönni a fesztiválozó közönségnek.

A 4 és 5 napos, elővételi bérletekhez vasárnapig még hozzá lehet jutni a tixa.hu oldalon. Felnőtt kísérettel 12 éves korig a belépés ingyenes.

A városban – közkívánatra – idén ismét fesztivál taxi működik, a szolgáltatás fix tarifával vehető igénybe.

A GYSEV Zrt. és az AlteRába Fesztivál megállapodása alapján 50 százalékos kedvezménnyel utazhatnak a körmendi zenei program látogatói a vasúttársaság járatain. Az odaút mellett a visszaútra is szól az akció, ami akkor már a fesztiválon kapott karszalaggal vehető igénybe.

Az idei esztendőben is Fesztiválrádió sugároz a városban és a környéken. A körmendi csatornán az AlteRába ideje alatt a legfrissebb fesztiválhírek és a legjobb AlteRábás zenék szólnak. A Körmend FM műsorát a 99,8 MHz-es frekvencián, vagy a www.kormendfm.hu oldalon lehet hallgatni.

A 10., jubileumi AlteRába július 9-én, kedden veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A részletes program: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

Az AlteRába Fesztivált a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

Program:
Elkészült a 10. jubileumi Alterába Fesztivál programja, mely 2019. július 9-13 között, 5 napban várja vendégeit Körmenden, a Rába Szabadidőcentrumban! Idén is a közönség kívánságát vettük figyelembe, az eddigi 9 esztendő alapján!

Punnany Massif, Vad Fruttik, 30Y, Road, Ossian, Depresszió,Kaukázus, Intim Torna Illegál, Anna and the Barbies, Péterfy Bori és a LOVE Band, Kiscsillag, Bagossy Brothers Company, Pál Utcai Fiúk, Belga, Magashegyi Underground, M.P. Sziámi Andfriends,  Firkin, Zaporozsec, Konyha, Ed Philips and the M. P., Fatal Error, AC/DP, Das Model, Smoking Frog, Einstand, Csaknekedkislány, Idegen

Részletes program a http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet oldalon olvasható.

 
Pontos helyszín:
Rába Szabadidőcentrum
 
Belépő:
Kedvezményes 5 napos bérletek június 30-ig: 16.490 Ft.
Helyszínen: 18.000 Ft.

Napijegyek elővételben:
Early Bird napijegyek 5.000 Ft.
A helyszínen: 5.500,- Ft.

12 éves korig ingyenesen látogatható a rendezvény, érvényes napijeggyel, vagy bérlettel rendelkező felnőtt (21 életévét betöltött személy) kíséretével.


Az elővételi bérleteket a TIXA.HU oldalon tudod megvásárolni!
 
Információ:
AlteRába Fesztivál
nincs megadva telefonszám
info@alterabafesztival.hu
 
Honlap: www.alterabafesztival.hu
 
Programfüzet: Letöltés
 
Plakát: 


Vissza
Új keresés
FIGYELEM!
Indulás előtt érdemes telefonon érdeklődni az információs elérhetőségeken a pontos időpont felől, mivel az esetleges változásokért nem tudunk felelősséget vállalni.

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtett jelszó?
Nincs felhasználóneve? Regisztráljon
 
Hírlevél
Feliratkozás a Fesztiválkalauz hírlevelére.
:

: