Linkcsere |
Kezdőlap|Fesztiválkereső|Fesztiválregisztráció|Élménybeszámolók|Galéria|Híreink|Linkek|Nyereményjáték|Cégkatalógus
  
A jövő hétre ajánljuk

2019. March 28.
Bsides BUD2019 IT Konferencia
Budapest

Kitekintő
Környező országok rendezvényei


 

 

Felhívások

Árusok jelentkezését várják az Újbudai Húsvéti Vásár idejére
Rendezvényszervezők figyelem!
Árusok, büfések FIGYELEM!

RSS

NAAF – 17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál
 
Komárom, 2018. August 09 - 12.

 

Egy falat Amerika
Száguldás az 50-es, 60-as, 70-es évek Amerikájába. Egy benzingőzös, adrenalin-mámoros hétvége. 4 nap önfeledt lubickolás az amerikai életérzésben. Egy óriási buli, rock and roll koncertek, pörgős szoknyák, dögös csajok, féktelen szabadság.Habzsold az élvezeteket, augusztusban irány Komárom, a Monostori erőd és a 17. NemzetköziAmerikai Autó Fesztivál!

Az amerikai autósok komáromi gigabuliját senkinek sem kell bemutatni, aki kicsit is kedveli a V8-as szimfóniát és a meseszép oldtimer felhozatalt. Az immáron 17. alkalommal megrendezésre kerülő eseményen apró gourmet falatok helyett merőkanállal adagolják majd az izgalmas programokat. Az Off Road pályán és a gumifüst versenyben idén is bárki kipróbálhatja magát, de lesz Low Rider Show és Big Foot autó taposásis, utóbbi óriási látvány, ahogy a szörnyetegek miszlikre tapossák a feláldozott autókat, a rombolás, zúzás hangjai minden alkalommal libabőrös pillanatokat okoznak a közönségnek.

Na és persze ott lesznek a főszereplők, a tengerentúli autógyártás remekei, ezek a szemet gyönyörködtető csodajárgányok, amelyek látványától nemcsak a férfi pupillák tágulnak ki, hanem még a női térdek is egy pillanatra elgyöngülnek. A több mint 1500 amerikai autó között mindenki megtalálja a kedvencét, hiszen a 30-as évektől napjaink V8-as izomautóiig rengeteg szépség tárul majd elénk.

És ha ez még nem lenne elég, az egyedülálló élő Bika Rodeó Közép-Európa Bajnokság is óriási izgalmakat tartogat. A vad bikák és a vakmerő riderek harca a mindent eldöntő 8 másodpercért - hatalmas show,western bemutatókkal fűszerezve.

Ne hagyd ki a nyár legvadabb amerikai autós buliját, éld át testközelből, ahogy a Monostori erőd a Benzinhiénák Oázisává változik!

Kedvezményes jegyek elővételben már kaphatóak: http://totaljegy.hu/event/17-nemzetkozi-amerikai-auto-fesztival/

Vidámság és Rock and Roll a Monostori erődben
Nagy Feró és a Beatrice a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon
Nagy Ferónak nem a márka, hanem a méret a lényeg, ha autókról van szó, ha tehetné MickJagger és OzzyOsbourne mellé pattanna be egy verdába és az ő társaságukban csapatna le Komáromba, a 17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválra. Azt még nem tudjuk, hogy Mick és Ozzy ráér-e, de az biztos, hogy augusztus 11-én szombaton rock and rolltól lesz hangos a Monostori erőd.

Nagy Feró és a Beatrice idén ünnepli 40 éves fennállását, így Ferótarról kérdeztük, hogy az első 40 év után mit tartogat még a rajongóknak a következő 40-re?
„Amikor anno 1978-ban elkezdtük ezt az egészet, akkor nem is gondoltam, hogy 40 év múlva is működni és létezni fog még a zenekar. Azt, hogy ez ilyen lendülettel és sikerességgel megy, azt a jó Istennek, a szerencsének, a kitartásunknak és nem utolsó sorban a közönségünknek köszönhetjük. Igazából ugyanazt próbáljuk folytatni, amit eddig is, és reméljük, ez, még ha nem is 40 évig, de még jó sokáig kitart majd.”

Feró tavaly Amerikában is járt, ahol volt alkalma belekóstolni kicsit az amerikai életérzésbe. „Nagyon sokat pihentünk, rengeteget ettünk, csavarogtunk. Nagyon jól éreztünk magunkat. A sarasotai magyar fesztiválon nagyon nagy szeretettel fogadtak az emberek és örülök, hogy ott lehettem.”

És hogy, milyen különlegességgel készülnek a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválra?
„A 40 éves jubileumra való tekintettel az egész munkásságunkat átölelő műsorral készülünk, melyben természetesen a legősibb dalok mellett a legnagyobb slágerek is előkerülnek majd. Vidámság lesz és Rock and roll.:)”

Augusztus 2. hétvégéjén a Nagy Feró és a Beatrice mellett kiváló rockabilly bandák fogják szórakoztatni a közönséget. Fellép a Mystery Gang, A Nyughatatlan zenekar a legnagyobb Johnny Cash slágerekkel, míg az Easy Blues (SK) MuddyWaters, The Nighthawks, Eric Clapton és Blues Brothers dalokkal érkezik. De botrányosan jó rockabilly bulit ígér a Rockin'RockCats formáció is, a B15 Truckabilly Trióról nem is beszélve, akik az amerikai country, rockabilly és rock and roll egyvelegét játsszák,ska zenei elemekkel fűszerezve.

Gyere és add át magad a lóerők és a rock and roll adta szabadságnak, találkozzunk a 17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon! A fesztiválon, ahol az elképesztő látványt nyújtóautócsodák mellett a zene hullámhosszán is átélheted az amerikai életérzést.

17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál – 2018. augusztus 09-12. Komárom, Monostori erőd

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/837457719759578/

Program:
- Big Foot Show
- Low Rider Show
- Gumifüstölés
- Off Road
- Felvonulás
- Bika Rodeó Közép-Európa Bajnokság

PROGRAMOK hamarosan!

 
Pontos helyszín:
Monostori Erőd (Duna-part 1.)
 
Belépő:
Kedvezményes jegyek február 1-től elővételben kaphatóak: http://totaljegy.hu/event/17-nemzetkozi-amerikai-auto-fesztival
Amerikai Autós Jegy (2018. 08. 04. 23:55-ig) - A jegy 1 főre és 1 Amerikai Autóra érvényes! 2000 Ft
Amerikai Autós Kísérővel Jegy (2018. 08. 04. 23:55-ig) - A jegy 2 főre és 1 Amerikai Autóra érvényes! 6500 Ft
Hetijegy (2018. 08. 04. 23:55-ig) - A jegy 1 főre érvényes! 7000 Ft
Péntek Napijegy (2018. 08. 04. 23:55-ig) - A jegy 1 főre érvényes! 3500 Ft
Szombat Napijegy (2018. 08. 04. 23:55-ig) - A jegy 1 főre érvényes! 4500 Ft
 
Információ:
NAAF – 16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál
20/521-8726
 
Honlap: www.usacar.hu
 
Plakát: 


Vissza
Új keresés
FIGYELEM!
Indulás előtt érdemes telefonon érdeklődni az információs elérhetőségeken a pontos időpont felől, mivel az esetleges változásokért nem tudunk felelősséget vállalni.

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtett jelszó?
Nincs felhasználóneve? Regisztráljon
 
Hírlevél
Feliratkozás a Fesztiválkalauz hírlevelére.
:

: