Linkcsere |
Kezdőlap|Fesztiválkereső|Fesztiválregisztráció|Élménybeszámolók|Galéria|Híreink|Linkek|Nyereményjáték|Cégkatalógus
  
A jövő hétre ajánljuk

2018. június 02 - 03.
VR hétvége - Próbáld ki ingyen a virtuális valóságot, PlayStation 4-el!
Budapest

Kitekintő
Környező országok rendezvényei


 

 

Felhívások

Árusok jelentkezését várják a teljes nyári szezonra Badacsonyba
Rendezvényszervezők figyelem!
Árusok, büfések FIGYELEM!

RSS

Márton-napi LibaTo(u)r és Újborünnep 2011
 
országszerte, 2011. november 01 - 30.

 

A Magyar Turizmus Zrt. harmadik alkalommal hirdeti meg a Márton-napi Libato(u)rt és Újborünnepet, amelynek keretében gasztronómiai programok, bemutatók, újborvacsorák, néphagyományokat idéző programok, „libás” szálláscsomagok és egyéb élmények várják a vendégeket országszerte.

A novemberről általában a szürke, esős idő jut eszünkbe, pedig érdemes lesz az évnek ebben az időszakában is kimozdulni: rengeteg néphagyomány kötődik ehhez a hónaphoz, és számtalan izgalmas rendezvény kínál vidám kikapcsolódást. A legismertebb ünnepet, a Márton-napot, az újbor ünnepével együtt idén is színes programkínálattal ünneplik a skanzenek, tájházak, és számos pincészet és étterem készül menüsorokkal, kóstolókkal az eseményre.

A programok kínálata folyamatosan bővül, így azokról a www.libatour.itthon.hu honlapon tájékozódhat! A portálon a társaság egy csokorba gyűjti a Márton-napi kínálatot, segítséget nyújtva a Márton-napi Libato(u)r és Újborünnep keretében megvalósuló gasztronómiai programok, bemutatók, újborvacsorák, néphagyományokat idéző programok, „libás” szálláscsomagok és egyéb élmények között való eligazodáshoz.
És persze érdemes lesz szabaddá tenni november 11-ét, valamint az azt megelőző és azt követő hétvégét, hiszen a kínálat bőséges lesz, ezt garantáljuk!

 
Pontos helyszín:
több városban (lásd a www.libatour.itthon.hu honlapon)
 
Belépő:
Nincs információ.
 
Információ:
Magyar Turizmus Zrt.
1/438-8080
info@itthon.hu
 
Honlap: www.libatour.itthon.hu
 
Plakát: 


Vissza
Új keresés
FIGYELEM!
Indulás előtt érdemes telefonon érdeklődni az információs elérhetőségeken a pontos időpont felől, mivel az esetleges változásokért nem tudunk felelősséget vállalni.

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtett jelszó?
Nincs felhasználóneve? Regisztráljon
 
Hírlevél
Feliratkozás a Fesztiválkalauz hírlevelére.
:

: