Linkcsere |
Kezdőlap|Fesztiválkereső|Fesztiválregisztráció|Élménybeszámolók|Galéria|Híreink|Linkek|Nyereményjáték|Cégkatalógus
  

Kitekintő
Környező országok rendezvényei


 

Felhívások

Árusok jelentkezését várják a X. Fonyódi Kolbászfesztiválra
Rendezvényszervezők figyelem!
Árusok, büfések FIGYELEM!

RSS

Woodstock legendás zenekara az Open RoadFesten

Peace – Love – Freedom - alegendás blues-rock banda, az angol TenYearsAfter érkezik a Harley-Davidson Open RoadFestre. A 60-as, 70-es évek rock himnuszai és blues balladái repítenek vissza minket a szabadság mámorába, a lázadás földjére, egyenesen Woodstockba.

Adott egy emblematikus együttes, amihez olyan dalok fűződnek, mint a nemzedéki himnusszá lett’I'mGoing Home’, vagy az’I'd Love ToChange The World’ – egy vérbelizenekar, akikbőlmég mindig elemi erővel árad a rock. Évtizedek jöttek-mentek, de az idő múlásával sem veszítettek lendületükből, bár a legendás gitár-virtuóz Alvin Lee – aki 2005-ben fellépett az Open RoadFesten - már az égiek zenekarában játszik, de Marcus Bonfanti-val friss vér került a veterán banda véráramába. A blues csodagyerekének is emlegetett új frontember 2014-ben csatlakozott, azóta új stúdió lemezt adtak ki és nagy sikerű koncertekkel turnézzák körül a világot.

2017-ben Alsóörsre érkezikaMarcus Bonfanti - gitár, ének, Colin Hodgkinson - basszus és a két ősalapító, Ric Lee - dob, és a Chick Churchill - orgona összeállítású négyes fogat.Olyan dalok csendülnek majd fel az Open Road Fest színpadán, mint a ’GonnaRun', 'NowhereToRun', vagy a 'I SayYeah' című, Alvin Lee szerzemények, melyeket eddig még sosem játszott élőben a zenekar. Lehengerlő gitárjátékra és látványos show-ra készülhetünk, elementáris energiák borzolják fel majd a Balaton vizét.

De a gigantikus slágereket sem maradnak el; úgy, mint az ’I WokeUpThisMorning’, ’LoveLike A Man’, ’The Hobbit’, vagy a ’ChooChoo Mama’ – légy ott, amikor életre kell Woodstock szelleme -váltsd meg kedvezményes, early-bird bérleted a zene, a motorok és a szabadság birodalmába!

Találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open RoadFesten – ’FeeltheFreedom’!

Alsóörs - 2017. Június 7-11.

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtett jelszó?
Nincs felhasználóneve? Regisztráljon
 
Hírlevél
Feliratkozás a Fesztiválkalauz hírlevelére.
:

: