Linkcsere |
Kezdőlap|Fesztiválkereső|Fesztiválregisztráció|Élménybeszámolók|Galéria|Híreink|Linkek|Nyereményjáték|Cégkatalógus
  
A jövő hétre ajánljuk

2019. augusztus 20 - 24.
STRAND Fesztivál
Zamárdi

2019. augusztus 23 - 25.
Burger II Blues II BeerFest
Budapest

2019. augusztus 21 - 24.
B.my.Lake Fesztivál
Zamárdi

Kitekintő
Környező országok rendezvényei


 

 

 

Felhívások

Árusok jelentkezését várják Nagykőrösre
Árusok jelentkezését várják Valkóra
Árusok jelentkezését várják a Corvin sétányra
Árusok jelentkezését várják 4 napos Augusztus 20-ai rendezvényre Budapestre, a Városligetbe
Árusok jelentkezését várják a Miskolci Sörfesztiválra
Rendezvényszervezők figyelem!
Árusok, büfések FIGYELEM!

RSS

Tájékoztatás meglévő ügyfeleinknek

Tisztelt Rendezvényszervező!


A gördülékenyebb ügyintézés és az adatok könnyebb kezelése és rendszerezése érdekében jelentős változtatásokat hajtottunk végre rendszerünkben. Ezentúl minden rendezvényszervező illetve a rendezvények felvitelét végző ügyfelünk egységes  rendszerben regisztrálhatja és szerkesztheti eseményeit. Meglévő ügyfeleink jelentős része ezentúl regisztrált szervezőként szerepel adatbázisunkban. Beküldött rendezvényeinek listáját bejelentkezés után megtekintheti a megfelelő menüpont alatt.

Régi ügyfeleinknek, amennyiben még nem kértek jelszót, a "Bejelentkezés" űrlapon az "Elfelejtette a jelszavát?" linkre kell kattintania. A megjelenő űrlapon a felhasználónév ÉS e-mail cím mezőkbe is a kapcsolattartáshoz használt e-mail címet kell megadni. A "Jelszó elküldése" gombra kattintva a megadott e-mail címre a rendszer elküldi a jelszót. Ezután az e-mail címmel, mint felhasználónévvel és a kapott jelszóval be tud jelentkezni az oldalra. Bejelentkezés után az oldal biztonsági okokból kérni fogja a felhasználónév és jelszó megváltoztatását. Ennek elvégzése kötelező.

Amennyiben nem szerepel rendszerünkben regisztrált szervezőként, erről a rendszer hibaüzenetben tájékoztatja. Ebben az esetben keressen minket a megadott elérhetőségeken, vagy a "Fesztiválregisztráció" menüpont segítségével vigye fel rendezvényét, amivel automatikusan regisztráljuk Önt is szervezőként. Ezek után ennél a regisztrációnál kapott bejelentkezési adataival be tud jelentkezni és hozzáfér a rendezvények adminisztrációs felületéhez, ahol további eseményeket is hozzáadhat, vagy a régieket szerkesztheti, amennyiben változás történt.

Fontos!
Már regisztrált rendezvényszervezők kérjük ne vigyenek fel új eseményt a "Fesztiválregisztráció" menüpont alól, hanem jelentkezzenek be és az adminisztrációs felületet használják.

Köszönjük

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtett jelszó?
Nincs felhasználóneve? Regisztráljon
 
Hírlevél
Feliratkozás a Fesztiválkalauz hírlevelére.
:

: