Linkcsere |
Kezdőlap|Fesztiválkereső|Fesztiválregisztráció|Élménybeszámolók|Galéria|Híreink|Linkek|Nyereményjáték|Cégkatalógus
  
A jövő hétre ajánljuk

2019. október 25 - 26.
Hacktivity Biztonsági Fesztivál
Budapest

2019. október 27.
Zöldgömb Fesztivál
Budapest

2019. október 23.
Whole Hog Barbecue és az 1. BBC Workshop
Budapest

Kitekintő
Környező országok rendezvényei


 

Felhívások

Árusok jelentkezését várják Örkényre, a Forraltbor Fesztiválra
Árusok jelentkezését várják a Corvin sétányra
Rendezvényszervezők figyelem!
Árusok, büfések FIGYELEM!

RSS

Tájékoztatás meglévő ügyfeleinknek

Tisztelt Rendezvényszervező!


A gördülékenyebb ügyintézés és az adatok könnyebb kezelése és rendszerezése érdekében jelentős változtatásokat hajtottunk végre rendszerünkben. Ezentúl minden rendezvényszervező illetve a rendezvények felvitelét végző ügyfelünk egységes  rendszerben regisztrálhatja és szerkesztheti eseményeit. Meglévő ügyfeleink jelentős része ezentúl regisztrált szervezőként szerepel adatbázisunkban. Beküldött rendezvényeinek listáját bejelentkezés után megtekintheti a megfelelő menüpont alatt.

Régi ügyfeleinknek, amennyiben még nem kértek jelszót, a "Bejelentkezés" űrlapon az "Elfelejtette a jelszavát?" linkre kell kattintania. A megjelenő űrlapon a felhasználónév ÉS e-mail cím mezőkbe is a kapcsolattartáshoz használt e-mail címet kell megadni. A "Jelszó elküldése" gombra kattintva a megadott e-mail címre a rendszer elküldi a jelszót. Ezután az e-mail címmel, mint felhasználónévvel és a kapott jelszóval be tud jelentkezni az oldalra. Bejelentkezés után az oldal biztonsági okokból kérni fogja a felhasználónév és jelszó megváltoztatását. Ennek elvégzése kötelező.

Amennyiben nem szerepel rendszerünkben regisztrált szervezőként, erről a rendszer hibaüzenetben tájékoztatja. Ebben az esetben keressen minket a megadott elérhetőségeken, vagy a "Fesztiválregisztráció" menüpont segítségével vigye fel rendezvényét, amivel automatikusan regisztráljuk Önt is szervezőként. Ezek után ennél a regisztrációnál kapott bejelentkezési adataival be tud jelentkezni és hozzáfér a rendezvények adminisztrációs felületéhez, ahol további eseményeket is hozzáadhat, vagy a régieket szerkesztheti, amennyiben változás történt.

Fontos!
Már regisztrált rendezvényszervezők kérjük ne vigyenek fel új eseményt a "Fesztiválregisztráció" menüpont alól, hanem jelentkezzenek be és az adminisztrációs felületet használják.

Köszönjük

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtett jelszó?
Nincs felhasználóneve? Regisztráljon
 
Hírlevél
Feliratkozás a Fesztiválkalauz hírlevelére.
:

: