Linkcsere |
Kezdőlap|Fesztiválkereső|Fesztiválregisztráció|Élménybeszámolók|Galéria|Híreink|Linkek|Nyereményjáték|Cégkatalógus
  
A jövő hétre ajánljuk

2019. March 28.
Bsides BUD2019 IT Konferencia
Budapest

Kitekintő
Környező országok rendezvényei


 

 

Felhívások

Árusok jelentkezését várják az Újbudai Húsvéti Vásár idejére
Rendezvényszervezők figyelem!
Árusok, büfések FIGYELEM!

RSSKONSTRUKCIÓK

1. Ajánlás
2. Fesztivállista
3. Cégkatalógus-regisztráció

1. Ajánlás
A cége rövid bemutatkozó anyagát a Fesztiválkalauz ajánlásával kiküldjük a velünk kapcsolatban álló rendezvényszervezőknek, a kapcsolattartó személynek.*

*Az összes rendezvényszervezőnek, aki a megrendelt tárgyévre a megrendelésig regisztrált (és aktív a rendezvénye), illetve aki ezután arra az évre regisztrálni fog rendezvényt, a regisztráció után néhány napon belül.

Az ajánlat kiküldése után Ön megkapja azok listáját, akiknek kiment az ajánlat (cégnév, kapcsolattartó neve, telefonszáma) és Ön felveheti velük a kapcsolatot.
A levelet egy rendezvényszervezőnek csak egyszer küldjük ki, függetlenül attól, hány rendezvényt regisztrált, de Ön az összes fesztivál adatait (cím, helyszín, dátum, megye, típus) megkapja.

A rendezvényszervezők a regisztrációval hozzájárultak ahhoz, hogy a velünk kapcsolatban álló cégek ajánlatát elküldjük nekik, illetve a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, ami nem jelenik meg a honlapon, elérhetővé tegyük ezen cégek számára.

Zárja ki a konkurenciáját, vagy ők teszik ezt meg Önnel!
Amennyiben Ön ezt megrendeli, ugyanarra az időtartamra ugyanolyan profilú cégnek nincs lehetősége ezt a konstrukciót igénybe venni. De vigyázzon, visszafelé is működik: ha más cég rendeli meg előbb, azzal Önt fogja kizárni ebből a lehetőségből, és jut - talán behozhatatlan – előnyhöz!
Ár 498.000 Ft+áfa = 632.460 Ft
Ár töredékévre (év közben), megbeszélés szerint.
Megrendelés, információ: 30/983-4645


2. Fesztivállista
Egy összesített listában megkapja a fesztiválok adatait (cím, helyszín, dátum, megye, típus) és az információs nevet, telefonszámot. Ez megjelenik a honlapon a rendezvény mellett.

*Az összes fesztivál adatát, amit a megrendelt tárgyévre a megrendelésig regisztráltak (és aktív a rendezvény), illetve amit megrendelés után még arra az évre regisztrálni fognak, a regisztráció után néhány napon belül.

Ezeket folyamatosan küldjük Önöknek, amikor regisztrálják azokat, így Önök mindig naprakész, friss információkkal rendelkeznek, és lépéselőnyben lesznek a konkurenciával szemben.
Ár 198.000 Ft+áfa = 251.460 Ft
Ár töredékévre (év közben), megbeszélés szerint.
Megrendelés, információ: 30/983-4645


3. Cégkatalógus

Tematikusan tartalmazza a rendezvényeket kiszolgáló cégeket, és ennek linkjét időnként elküldjük a fesztiválszervezőknek.
Ár: 10.000 Ft+áfa/év = 12.700 Ft
(További tevékenységi kör esetén, tevékenységenként  plusz 1.500 Ft+áfa/év = 1.905 Ft)
 Az 1. vagy a 2. konstrukció megrendelése esetén ingyenes.
Regisztrálja cégét Ön is!

Regisztráció a cégkatalógusba

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Elfelejtett jelszó?
Nincs felhasználóneve? Regisztráljon
 
Hírlevél
Feliratkozás a Fesztiválkalauz hírlevelére.
:

: